Startupet dhe Sipërmarrja

Zbulo më shumë për kategorinë Startupet dhe Sipërmarrja


zero to one
Zero to One

Mësoni idetë kryesore të librit nga Peter Thiel Zero to One Ndërtimi i një startup-i të aftë për të përmirësuar të ardhmen tonë Progresi njerëzor shënohet nga momente, kur individët ose kompanitë kanë krijuar produkte që mund të transformojnë fjalë […]

8 Korrik, 2022

lost and founder
Lost and Founder

Mësoni idetë kryesore të librit të Rand Fishkin Lost and Founder Një udhëzues që mban të vërtetat e hidhura për botën e startup-eve Krijimi i një startup-i mund të jetë argëtues, por sigurisht që nuk është i lehtë. Shpesh nuk […]

11 Shkurt, 2022

Launch
Launch

Mësoni idetë kryesore nga libri i Jeff Walker LaunchSi të lançoni me sukses çdo produkt Krijimi i produktit duke e përshtatur atë me nevojat e tregut, duke përcaktuar saktë listën e klientëve potencial në mënyrë që të keni një përqindje […]

15 Qershor, 2021

The Startup Owners Manual
The Startup Owner’s Manual

Mësoni idetë kryesore nga libri i Steve Blank, Bob Dorf. The Startup Owner’s ManualThe Step-by-Step Guide for Building a Great Company. Një Start Up nuk mund të zhvillohet duke ndjekur modelin tradicional. “The Startup Owner’s Manual” tregon procedurën më të […]

2 Mars, 2021

The-Everything-Store
The Everything Store

Mësoni idetë kryesore nga libri i Brad Stone. The Everything StoreJeff Bezos and the age of Amazon. Amazon nuk është një sukses ditët e sotme për shkak të fatit. Intuita, largpamësia, nervat e hekurta janë vetëm disa nga karakteristikat e […]

2 Mars, 2021

elon musk the life lessons and rules for success
Elon Musk: The Life, Lessons and Rules for Success

Mësoni idetë kryesore nga libri i individëve me influencë. Elon MuskThe Life, Lessons and Rules for Success. Tek ‘’Elon Musk: The Life, Lessons and Rules for Success’’, autorët paraqesin jetën e sipërmarrësit të madh Elon Musk, njeriut që ishte në […]

2 Mars, 2021