Rritja e Motivimit dhe Mirëqenia

Zbulo më shumë për kategorinë Rritja e Motivimit dhe Mirëqenia


No Excuses!
No Excuses!

Mësoni idetë kryesore të librit nga Brian TracyNo Excuses!Fuqia e vetëdisiplinës qëndron për t’ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja Cili është sekreti i suksesit të jashtëzakonshëm të arritur nga njerëzit e tjerë? Pse dështojmë? Sipas folësit motivues Brian Tracy, gjithçka […]

3 Nëntor, 2022

Girl Stop Apologizing
Girl Stop Apologizing

Mësoni idetë kryesore të librit nga Rachel Hollis Girl, Stop Apologizing Kapërceni frikën për të arritur qëllimet tuaja Gratë janë veçanërisht të talentuara kur bëhet fjalë për nënvlerësimin e aftësive të tyre dhe vetë-sabotimin e aspiratave. Ëndrrat, planet dhe aftësitë […]

18 Mars, 2022

Purposeful
Purposeful

Mësoni idetë kryesore nga libri i Jennifer Dulski Purposeful Si të bëheni një udhëheqës që frymëzon ndryshim Në “Purposeful”, autorja shpjegon ndryshimin midis të qenit një individ që e pranon botën ashtu siç është dhe një revolucionari që i jep […]

29 Tetor, 2021

How to fail
How to Fail

Mësoni idetë kryesore nga libri i Elizabeth Day. How to FailEverything I’ve Ever Learned From Things Going Wrong. Kush mund të thotë se nuk është përballur kurrë me dështim në jetën e tyre? Si mund të shndërrohet një përvojë negative […]

5 Mars, 2021

Lean In
Lean In

Mësoni idetë kryesore nga libri i Sheryl Sandberg. Lean InWomen, Work and the Will to Lead. ‘’Lean In’’ është një diskurs i gjatë mbi barazinë gjinore. Megjithëse flitet për barazi midis burrave dhe grave, realiteti shpalos ende mendësi të vjetëruara […]

5 Mars, 2021

Deep work
Deep work

Mësoni idetë kryesore nga libri i Cal Newport.Deep workRules for Focused Success in a Distracted World. “Puna e thellë” – një term i sajuar nga vetë Cal Newport – është aftësia për t’u përqëndruar pa shpërqendrim në një detyrë të […]

5 Mars, 2021