Kreativiteti

Zbulo më shumë për kategorinë Kreativiteti


Ignore Everybody
Ignore Everybody

Mësoni idetë kryesore të librit nga Hugh MacLeod Ignore Everybody Mësoni të dëgjoni zërin tuaj dhe të mendoni në mënyrë krijuese Ignore Everybody është një libër i shkurtër plot me këshilla se si të zotëroni aspekte të ndryshme të krijimtarisë. […]

28 Maj, 2022

A Technique for Producing Ideas
A Technique for Producing Ideas

Mësoni idetë kryesore nga libri i James Webb Young A Technique for Producing Ideas 5 hapat për të prodhuar ide të reja Një teknikë për prodhimin e ideve paraqitet si një tekst i vogël në shërbim të krijuesve nga e […]

12 Dhjetor, 2021

The Creative Thinking Handbook
The Creative Thinking Handbook

Mësoni idetë kryesore nga libri i Chris Griffiths, Melina Costi  The Creative Thinking HandbookSi të zgjidhim problemet përmes mendimit krijues Shumica e kompanive e pranojnë që, për të mbijetuar në botën e biznesit, duhet krijimtari: duhet të jesh gati të […]

9 Prill, 2021

Think Like Da Vinci
Think like Da Vinci

Mësoni idetë kryesore nga libri i Peter Hollins Think like Da VinciMësoni si të zotëroni mendimin krijues Think Like Da Vinci vërteton se krijimtaria është një art brenda mundësive së të gjithëve. Ushtrimi i mendjes sonë për të menduarit origjinal […]

9 Prill, 2021

The Business Idea Factory
The Business Idea Factory

Mësoni idetë kryesore nga libri i Andrii Sedniev The Business Idea FactorySekreti për krijimin e ideve të suksesshme të biznesit Në librin “The Business Idea Factory” autori paraqet një sistem efektiv dhe të thjeshtë për krijimin e ideve të suksesshme […]

9 Prill, 2021