Biznesi dhe Strategjia

Zbulo më shumë për kategorinë Biznesi dhe Strategjia


That-Will-Never-Work
That Will Never Work

Mësoni idetë kryesore të librit nga Mark Randolph That Will Never Work Netflix: një ide që bëhet një histori suksesi That Will Never Work është historia e hapave më domethënës në krijimin e Netflix, siç tregohet drejtpërdrejt nga bashkëthemeluesi dhe […]

27 Tetor, 2022

The Black Swan
The Black Swan

Mësoni idetë kryesore të librit të Nassim Nicholas Taleb The Black Swan Si jetët tona drejtohen nga ngjarje të pamundura The Black Swan (Mjellma e Zezë) fokusohet në ndikimin ekstrem të ngjarjeve të rralla dhe të paparashikueshme të jashtme (të […]

11 Mars, 2022

Let my people go surfing
Let my people go surfing

Mësoni idetë kryesore nga libri i Yvon Chouinard Let my people go surfing Historia rebele e Yvon Chouinard dhe Patagonia “Let my people go surfing” Filozofia e një sipërmarrësi kryengritës, lindi si një manual për punonjësit e Patagonia-s, por suksesi […]

22 Tetor, 2021

Dotcom Secrets
Dotcom Secrets

Mëso idetë kryesore nga libri i Russel Brunson. Dotcom SecretsThe Underground Playbook for Growing your Company Online with Sales Funnel. Çfarë i dallon kompanitë që janë të suksesshme në shitjen në internet nga ato që nuk arrijnë të depërtojnë? Për […]

5 Mars, 2021

The Digital Transformation Playbook
The Digital Transformation Playbook

Mëso idetë kryesore nga libri i David L. Rogers.The Digital Transformation PlaybookRethink Your Business for the Digital Age. Marrëdhënia midis përdoruesve dhe shërbimeve, por edhe konkurrenca midis kompanive, komunikimi i biznesit dhe marketingut, gjithçka ndikohet nga ardhja e dixhitales, gjithçka […]

5 Mars, 2021

shoe dog
Shoe Dog

Mëso idetë kryesore nga libri i Phil Knight. Shoe DogA Memoir by the Creator of Nike. I ri dhe i sapodiplomuar, Phil Knight ndjek “idenë e tij të çmendur” dhe krijon një kompani që importon këpucë atletike të lira, por […]

5 Mars, 2021