Paratë dhe Investimet

Zbulo më shumë për kategorinë Paratë dhe Investimet


The-Total-Money-Makeover
The Total Money Makeover

Mësoni idetë kryesore të librit nga Dave Ramsey The Total Money Makeover Një program hap pas hapi për t’ju ndihmuar të bëheni pa borxhe The Total Money Makeover hedh poshtë disa nga mitet më të zakonshme rreth parave dhe borxhit […]

5 Gusht, 2022

The Value of Everything
The Value of Everything

Mësoni idetë kryesore të librit nga Mariana Mazzucato The Value of Everything Një analizë e thellë mbi botën e financave Sipërmarrësit dhe kompanitë shpesh e përkufizojnë veten si “krijues vlerash”, të aftë për të kryer aktivitete që krijojnë pasuri. Po […]

25 Shkurt, 2022

Invested
Invested

Mësoni idetë kryesore nga libri i Danielle Town InvestedNjë metodë për të mësuar se si të menaxhoni kursimet tuaja Duke punuar si avokate për starup-et, Danielle Town fitonte aq sa të mos shqetësohej shumë për të ardhmen e afërt, por […]

8 Tetor, 2021

Blockchain
Blockchain

Mësoni idetë kryesore nga libri i Mark Gates. BlockchainUltimate Guide to Understanding Blockchain, Bitcoin, Cryptocurrencies, Smart Contracts and the Future of Money. Mark Gates në këtë udhëzues thelbësor do të na ndihmojë të kuptojmë teknologjinë inovative të Blockchain. Së bashku […]

4 Mars, 2021

You’re Not Broke – You’re Pre-Rich
You’re Not Broke You’re Pre-Rich

Mëso idetë kryesore nga libri i Emilie Bellet. You’re Not Broke – You’re Pre-RichHow to streamline your finances, stay in control of your bank balance and have more money. Shumica prej nesh nuk jemi të qartë për gjendjen financiare. Nuk […]

4 Mars, 2021

The Millionaire Next Door
The Millionaire Next Door

Mësoni idetë kryesore nga libri i Thomas J. Stanley, William D. Danko. The Millionaire Next DoorThe Surprising Secrets of America’s Wealthy. Cilat janë zakonet dhe karakteristikat e milionerëve të vërtetë? Si mund t’i përdorim ato për të kuptuar se si […]

4 Mars, 2021