Menaxhimi dhe Lidershipi

Zbulo më shumë për kategorinë Menaxhimi dhe Lidershipi


Scrum
Scrum

Mësoni idetë kryesore të librit nga Jeff Sutherland Scrum Arti i të bërit dy herë punën në gjysmën e kohës Scrum është metoda e përdorur nga kompani si Toyota dhe Google dhe organe të tilla si FBI për të rritur […]

13 Tetor, 2022

Trillion Dollar Coach
Trillion Dollar Coach

Mësoni idetë kryesore të librit nga Eric Schmidt, Jonathan Rosenberg, Alan Eagle Trillion Dollar Coach Sekretet e Bill Campbell për të qenë një udhëheqës i suksesshëm Trillion Dollar Coach është një nderim për Bill Campbell, i cili ndërroi jetë në […]

4 Mars, 2022

generating productì ideas
Generating Product Ideas

Mësoni idetë kryesore nga libri i Artiom Dashinsky Generating Product IdeasProcesi i gjenerimit të ideve fituese të biznesit Idetë e mira, ato që qëndrojnë pas produkteve dhe shërbimeve të suksesshme, kanë të gjitha një gjë të përbashkët: fillojnë nga një […]

16 Tetor, 2021

What it takes
What It Takes

Mëso idetë kyç të librit të Stephen A. Schwarzman. What It TakesLessons in the Pursuit of Excellence. Cilat janë sekretet për të arritur vërtetë suksesin, qoftë në punë, qoftë në jetën personale? Në “What it takes”, Stephen Schwarzman, CEO i […]

4 Mars, 2021

Rocket Fuel
Rocket Fuel

Mëso idetë kryesore nga libri i Gino Wickman, Mark C. Winters. Rocket FuelThe One Essential Combination That Will Get You More of What You Want from Your Business. Rocket Fuel është një udhëzues për të kuptuar dhe menaxhuar marrëdhëniet midis […]

4 Mars, 2021

Grinding it out The making of McDonald’s
Grinding it out: The making of McDonald’s

Mësoni idetë kryesore nga libri i Ray Kroc. Grinding it outThe making of McDonald’s. Në vitin 1954, Ray Kroc, njeriu që “shpiku McDonald’s” ishte 52 vjeç dhe sapo kishte nënshkruar kontratën që do ta ndihmonte të transformonte industrinë e restoranteve […]

4 Mars, 2021