Shitjet dhe Negocimi

Zbulo më shumë për kategorinë Shitjet dhe Negocimi


The Real Trump Deal
The Real Trump Deal

Mësoni idetë kryesore të librit të Martin E. Latz The Real Trump Deal Çfarë mund të mësojmë nga Donald J. Trump? Si të negociohet The Real Trump Deal është një analizë e metodës dhe strategjive që Donald Trump ka përdorur […]

18 Nëntor, 2022

Beyond Wins
Beyond Wins

Mësoni idetë kryesore të librit nga Mala Subramaniam Beyond Wins Duke marrë frymëzim nga mençuria orientale për të ndihmuar në mbylljen e një marrëveshjeje Çdo marrëdhënie biznesi ndërtohet nga një diskutim dhe përmes një serie të gjatë negociatash. Duhet të […]

1 Prill, 2022

Getting to Yes
Getting to Yes

Mësoni idetë kryesore nga libri i William Ury, Roger FisherGetting to Yes Si të negocioni në mënyrë efektive  “Getting to Yes” është një ekskursion interesant në artin e negocimit. Falë teknikës së ilustruar nga Roger Fisher dhe William Ury, mund […]

12 Nëntor, 2021

Sell It Like Serhant
Sell it Like Serhant

Mësoni idetë kryesore nga libri Ryan Serhant. Sell it Like SerhantHow to Sell More, Earn More, and Become the Ultimate Sales Machine. “Sell ​​It Like Serhant” është një udhëzues praktik dhe me humor për botën e shitjeve, veçanërisht të pasurive […]

8 Mars, 2021

Exactly What to Say
Exactly What To Say

Mësoni idetë kryesore nga libri i Phil M Jones. Exactly What To SayThe Magic Words for Influence and Impact. Mënyra se si bashkëveprojmë me njerëzit, aftësia për të zgjedhur fjalët e duhura në kohën e duhur, mund të na ndihmojë […]

8 Mars, 2021

Wolf of Wall Street
Way of the Wolf

Mësoni idetë kryesore nga libri i Jordan Belfort. Way of the WolfStraight Line Selling: Master the Art of Persuasion, Influence and Success. Jordan Belfort,’’Wolf of Wall Street’’, është padyshim një nga ndërmjetësit më të mëdhenj në histori. Teknika e tij […]

8 Mars, 2021