Marketingu dhe Komunikimi

Zbulo më shumë për kategorinë Marketingu dhe Komunikimi


The Presentation Secrets of Steve Jobs
The Presentation Secrets of Steve Jobs

Mësoni idetë kryesore të librit nga Carmine Gallo The Presentation Secrets of Steve Jobs Zotëroni artin e komunikimit dhe angazhoni publikun Aftësia për të komunikuar idetë, vlerat dhe besimin e dikujt në një produkt nuk është një dhuratë me të […]

29 Korrik, 2022

Speak to Sell
Speak to Sell

Mësoni idetë kryesore të librit nga Dan S. Kennedy Speak to Sell Kthejeni veten në një folës dhe tregtar të suksesshëm Të flasësh për të shitur është një punë e vërtetë, e cila shpesh paguhet mirë. Megjithatë, shumë folës bëjnë […]

18 Shkurt, 2022

How To Write A Good Advertisement
How To Write A Good Advertisement

Mësoni idetë kryesore nga libri Victor Opper Schwab How To Write A Good AdvertisementKrijoni një komunikim që do ta tërheqi lexuesin Shkrimi i një teksti të mirë reklamimi kërkon t’i përmbaheni disa rregullave të caktuara, duke filluar me njohjen e […]

15 Qershor, 2021

The 1-Page Marketing Plan
The 1-Page Marketing Plan

Mësoni idetë kryesore nga libri i Allan Dib. The 1-Page Marketing PlanGet new Customers, make more Money, and stand out from the Crowd. Në “The 1-Page Marketing Plan”, autori shpjegon se si të përmirësoni imazhin e biznesit tuaj dhe në […]

4 Mars, 2021

TED Talks. The Official TED Guide to Public Speaking
TED Talks. The Official TED Guide to Public Speaking

Mësoni idetë kryesore nga libri i Chris Anderson. TED TalksThe Official TED Guide to Public Speaking. A krijon frike te folurit ne publik? Kjo është normale, por mund të kapërcehet duke ndjekur këshillat e dhëna nga ‘’TED Talks. The Official […]

4 Mars, 2021

Sell with a Story
Sell with a Story

Mëso idetë kyç të librit të Paul Smith-it. Sell with a StoryHow to Capture Attention, Build Trust, and Close the Sale. Paul Smith intervistoi profesionistë nga më shumë se pesëdhjetë kompani të kalibrit të Google dhe Microsoft dhe mblodhi më […]

2 Mars, 2021