Psikologjia

Zbulo më shumë për kategorinë Psikologjia


How Emotions Are Made
How Emotions Are Made

Mësoni idetë kryesore të librit nga Lisa Feldman Barrett How Emotions Are Made Kuptoni se si emocionet ndikojnë në të menduarit tonë Jemi mësuar të mendojmë se emocionet janë një gjuhë universale: se një buzëqeshje tregon lumturi dhe se nëse […]

19 Maj, 2022

Stillness Speaks
Stillness Speaks

Mësoni idetë kryesore nga libri i Eckhart TolleStillness Speaks Mësoni ta jetoni jetën tuaj më mirë Mendja jonë është një mjet i fuqishëm, aq sa mund të jetë në gjendje të marrë kontrollin dhe të na udhëheqë të jetojmë një […]

3 Dhjetor, 2021

Barking Up the Wrong Tree
Barking Up the Wrong Tree

Mësoni idetë kryesore nga libri i Eric Barker Barking Up the Wrong TreeAjo që dini për suksesin është (pothuajse tërësisht) e gabuar! Çfarë të çon tek suksesi? Ajo që na është thënë gjatë viteve për suksesin dhe si ta arrijmë, […]

9 Prill, 2021

Sleep
Sleep

Mësoni idetë kryesore nga libri i Nick Littlehales SleepSi të përmirësojmë cilësinë e gjumit Të flesh mirë do të thotë jo vetëm të kesh energji për tu përballur me ditën përpara, por edhe të përmirësosh shëndetin tënd fizik dhe mendor. […]

8 Prill, 2021

Willpower doesn’t Work
Willpower doesn’t Work

Mëso idetë kryesore të librit të Benjamin Hardy Willpower doesn’t WorkÇelësat sekret të suksesit Çdo qenie njerëzore është produkt i mjedisit të tij ose të saj. Në “Willpower doesn’t Work” shpjegohet se si identiteti i secilit prej nesh është rezultat […]

8 Prill, 2021