Blog

Libra për fëmijë
Libra për fëmijë – Si të rris një lexues?

Ka libra për fëmijë që i nxisin të kthehen në lexues të vegjël pasionant.  Por më shumë se libra, ka strategji prindërimi që mund të bëjnë një punë të vërtetë në këtë. Ja se si: 1. Për të rritur një […]

11 Mars, 2022

Punë
Punë – Këshilla për të marrë një punë që dëshironi

Nëse po kërkoni punë, ekzistojnë disa hapa të organizuar që do ju bëjnë të merrni atë që dëshironi. Këtu janë 9 këshilla që mund t’i përdorni për të rritur shanset tuajai: 1. Përcakto karrierën Së pari, identifikoni llojin e karrierës […]

4 Mars, 2022

Marketingu
Marketingu – Çfarë i bën biznesit tuaj?

Marketingu i referohet aktiviteteve që një kompani ndërmerr për të promovuar blerjen ose shitjen e një produkti ose shërbimi. Marketingu përfshin reklamimin, shitjen dhe shpërndarjen e produkteve për konsumatorët ose bizneset e tjera.  Marketingu mund ta ndihmojë biznesin tuaj në […]

25 Shkurt, 2022

Ide biznesi
Ide biznesi – Ja 12 prej tyre

A jeni duke kërkuar për ide biznesi, për t’i provuar?  Ju jeni me fat sepse ne kemi krijuar atë për ju, në këtë listë me 12 ide biznesi që ia vlen t’i provoni. Këto biznese janë të lehta për t’u […]

18 Shkurt, 2022

Si të jemi orator
Si të jemi orator – 12 Strategji

Si të jemi orator? Oratoria i referohet një zotërimi të të folurit publik, i cili kërkon një sërë aftësish. Të folurit në publik është një aftësi e kërkuar në pothuajse çdo fushë, kështu që ia vlen të investoni pak kohë […]

11 Shkurt, 2022

Motivimi
Motivimi – Çfarë është dhe disa këshilla

Motivimi është procesi që nis, drejton dhe ruan sjellje të orientuara drejt qëllimit.  Është ajo që të shtyn të veprosh, qoftë të marrësh një gotë ujë për të reduktuar etjen apo të lexosh një libër për të fituar njohuri. Lexoni […]

4 Shkurt, 2022

Si të jemi pozitiv
Si të jemi pozitiv – Ju ndihmon strategjia PEP

Si të jemi pozitiv? Të mësosh mendjen të mendojë në një mënyrë pozitive është më e lehtë të thuhet sesa të bëhet.  Për disa kjo vjen natyrshëm, por të tjerë mund ta kenë më të vështirë. Lajmi i mirë është […]

28 Janar, 2022

Si të jemi produktiv
Si të jemi produktiv – 6 Zakone

Nuk ka rëndësi se çfarë bëni apo ku punoni, të gjithë kërkojmë mënyra se si të jemi produktiv.  Ja 6 zakone se si të jemi produktiv: 1. Ndani përgjysmë listën tuaj të detyrave Të bësh gjëra gjatë ditës së punës […]

21 Janar, 2022

zgjidhja kreative e problemeve
Zgjidhja kreative e problemeve – 4 Hapa

Zgjidhja kreative e problemeve, është një mënyrë për të zgjidhur problemet përmes të menduarit kreativ. Në këtë artikull, ne do të përdorim një model modern me katër hapa për të eksploruar se si mund të përdorni zgjidhjen kreative të problemeve, […]

17 Dhjetor, 2021

Libra për komunikim
Libra për komunikimin – 5 Rekomandime

Jeni të interesuar për të lexuar disa libra për komunikimin?  Jo vetëm libra për komunikimin, por duke i lexuar, do keni mundësi të zhvilloni dhe aftësi të tjera ose të kapërceni frikëra të caktuara, të njihni personalitetet e njerëzve dhe […]

10 Dhjetor, 2021

Page 3 of 4