Blog

Teknologjia dhe njeriu
Teknologjia dhe njeriu – Vlerat, identiteti, marrëdhëniet

Teknologjia dhe njeriu tashmë mund të konsiderohen një. Kjo pasi ndikon në mënyrën se si individët komunikojnë, mësojnë dhe mendojnë.  Njeriu në thelb është qenie teknologjike ose përdorues mjetesh. Ne jemi qenie të mangëta që përdorim teknologjinë për të plotësuar […]

3 Dhjetor, 2021

Përmbledhje librash
Përmbledhje librash – Avantazhet e përmbledhjeve

Pse përmbledhje librash, kur mund të lexojmë të gjithë librin? Pse jo?! Në fakt nuk jemi aspak kundër librit klasik, apo të priremi ta zëvendësojmë atë. Por, një përmbledhje librash mund të të japë shtysën që të lexosh librin e […]

26 Nëntor, 2021

libra psikologjik
Libra psikologjik – Pse duhen lexuar?

Pse duhet të lexojmë libra psikologjik? Jo domosdo duhet të jeni psikolog për të lexuar libra psikologjik. Shumë njerëz janë kurioz për shumë tema që trajtohen nga psikologjia dhe mund t’ju shërbejnë për arsye të caktuara. Arsyet mund të jenë […]

19 Nëntor, 2021

Marketing dhe shitje
Marketing dhe shitje – Gjithçka për të arritur sukses

Marketing dhe shitje janë zakonisht dy elementët kryesorë të çdo biznesi. Pa një strategji për secilën, nuk ka rritje të kompanisë. Një strategji marketingu është se si do të arrini audiencën tuaj të synuar, ndërsa një strategji shitjeje është se […]

12 Nëntor, 2021

Menaxhimi i kohës
Menaxhimi i kohës – Pyetje dhe teknika

Menaxhimi i kohës është një strategji që kryesisht mund t’ju shërbejë personave që ankohen se nuk kanë kohë mjaftueshëm për të arritur disa gjëra. Duke qenë se ne të gjithë kemi të njëjtat 24 orë në dispozicion, pse disa njerëz […]

5 Nëntor, 2021

Libra të mirë për të lexuar – 4 Sugjerime nga Colibri

Kur ishte hera e fundit që keni lexuar një libër, ose një artikull?  A ka libra të mirë për të lexuar këtë vjeshtë? Përgjigjja është po.  Në fakt jo thjesht libra të mirë për të lexuar, por përmbledhje të mira […]

29 Tetor, 2021

Libra të përkthyer në shqip
Libra të përkthyer në shqip – Lexoni falas

Libra të përkthyer në shqip është shërbimi që ofron colibri.al për lexuesit e tij, por me një karakteristikë unike, kursen kohë. Në titujt më të lexuar dhe voluminoz do keni mundësinë t’u merrni esencën në disa minuta. Jemi kujdesur që […]

22 Tetor, 2021

Libra online: Çdo gjë rreth tyre
Libra online – Çdo gjë rreth tyre

Libra online ose jo mbeten jo vetëm një zgjedhje e mirë për të kaluar kohën, por dhe na ndikon në zhvillim dhe përmirësim personal/profesional. Ne jetojmë në epokën e gjithçkaje elektronike: Pse? Sepse njerëzit e duan idenë për të bërë […]

16 Tetor, 2021

Page 4 of 4